Szkolenie zaawansowane z dietoterapii i żywienia klinicznego w onkologii, podczas którego uczestnik poznaje aspekty praktyczne pracy z pacjentem.
Plan szkolenia:
1. Niedożywienie u pacjenta leczonego onkologicznie.
2. Dieta w trakcie leczenia onkologicznego.
3. Planowanie diety w wybranych chorobach nowotworowych.
4. Działania niepożądane leczenia onkologicznego.
5. Żywienie kliniczne w onkologii.
6. Zastosowanie gotowych diet przemysłowych do podaży doustnej w onkologii.
7. Omówienie przypadków.
Atutem szkolenia jest mała grupa uczestników.
Każdy uczestnik otrzymuje imienny certyfikat pod koniec szkolenia.
Organizator zastrzega sobie prawo do odwołania szkolenia z przyczyn od siebie niezależnych. W takim przypadku organizator dokona zwrotu całości opłaty wniesionej przez uczestnika na podane przez niego konto bankowe.
Termin szkolenia
Dzień:
5 listopada 2016
Godzina:
9:30
Czas:
6h z 15 min. przerwą na poczęstunek
Cennik szkolenia
Koszt szkolenia
350 zł
Wszystkie podane kwoty są cenami brutto.Cena zawiera materiały szkoleniowe oraz poczęstunek.