Przedstawimy jak wygląda proces zamawiania towaru, gotowania oraz wydawania posiłków. Dodatkowo uczestnicy poznają aktualne przepisy dotyczące systemu HACCP oraz zarządzania personelem w ośrodkach żywienia zbiorowego.
Plan szkolenia:
1. Podstawy żywienia zbiorowego.
2. Organizacja żywienia zbiorowego.
3. Zarządzanie bezpieczeństwem posiłków w żywieniu zbiorowym - higiena
i bezpieczeństwo posiłków.
4. Zarządzanie bezpieczeństwem posiłków w żywieniu zbiorowym - System HACCP.
5. Zarządzanie bezpieczeństwem posiłków w żywieniu zbiorowym - dokumentowanie realizacji zasad GHP/GMP i systemu HACCP.
6. Zasady dotyczące wyposażenia kuchni.
7. Przepisy BHP dotyczące pracowników kuchni.
Szkolenie odbędzie się za pośrednictwem wideotransmisji na żywo. Organizator szkolenia utworzy uczestnikowi dedykowane konto serwisu google.com i przekaże drogą mailową dane do logowania (wraz z instrukcją), za pośrednictwem którego uczestnik będzie mógł wziąć udział w szkoleniu. Konto zostanie usunięte przez organizatora szkolenia bezpośrednio po zakończeniu kursu.
Każdy uczestnik otrzymuje imienny certyfikat.
Organizator zastrzega sobie prawo do odwołania szkolenia z przyczyn od siebie niezależnych. W takim przypadku organizator dokona zwrotu całości opłaty wniesionej przez uczestnika na podane przez niego konto bankowe.
Termin szkolenia
- Dzień:
- 2 marca 2025
- Godzina:
- 9:30
- Czas:
- 6h
Cennik szkolenia
Koszt szkolenia
420 zł
Wszystkie podane kwoty są cenami brutto.
W przypadku zniżek grupowych prosimy o kontakt mailowy na adres: kontakt@szkoleniadietetyka.pl
Formularz zgłoszeniowy
Dane kontaktowe
Dane do wysyłki
Na podany adres zostaną wysłane materiały szkoleniowe oraz certyfikat.
Pozostałe
Centrum Szkoleń Dietetyki Klinicznej, jako administrator danych osobowych, informuje Pana/ Panią, że podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale niezbędne w celu zarejestrowania się na wybrane szkolenie oraz, że przysługuje Panu/Pani prawo wglądu do treści swoich danych osobowych i ich poprawiania w dowolnym czasie.